Online marketing

Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van internet. Om te informeren, oriënteren of te kopen. Het is belangrijk om deze zoekende consument van de juiste informatie te voorzien.

U zult waarschijnlijk gebruik maken van de traditionele marketing tools. Maar ondertussen is online marketing ook onmisbaar geworden. Bij online marketing kunt u denken aan de volgende onderwerpen als een goede (invulling van) website, e-mailmarketing, blog marketing, social media, zoekmachine optimalisatie, Google Adwords etc.. Kortom alle instrumenten die beschikbaar zijn om de (potentiële) klant te bereiken.

Hierbij maken wij gebruik van verschillende kanalen. Om zo de beste resultaten voor U te creëren.

E-mailmarketing

Nieuwsbrieven. Dagelijks ontvangen we tientallen mailtjes van bedrijven en instanties. En ondanks dat we het vaak SPAM vinden blijft het de beste manier voor klantenbinding. Mits dit op juiste manier wordt ingezet. Vooraf stellen we een strategie op voor een bepaalde mailcampagne. Is het doel een productintroductie en wil je klanten over een nieuw product informeren of gaat het om een mailsequence om bezoekers terug te halen naar hun winkelmand. Met een goede e-mailcampagne is dit mogelijk. Om te weten of de campagne succesvol is meten we verschillende parameters zoals mailopeningen. In een vervolgcampagne kunnen we hier op sturen.

Social media marketing

Er zijn zoveel kanalen, maar welke kiest u? Wat voor berichten gaat u plaatsen, hoevaak en wanneer? En wie moet dit allemaal doen? Wij helpen u bij het opzetten van een social media plan en creëren een duidelijke basis voor uw social media uitingen. het opzetten van het strategie en adverteren.

Social media adverteren

U ziet vast wel die advertenties langskomen op Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en zoveel andere platformen. Dit is een van de meest converterende methodes van adverteren. En weten wij hoe we campagnes maken die wel converteren. Wij maken hierbij gebruik van Lookalike Audiences, Retargeting ads en meer strategieën die door ons geperfectioneerd zijn. Om zo’n hoog mogelijke Return on Adspend te genereren. 

Inrichten Google mijn Bedrijf

Uw bedrijfsprofiel wordt weergegeven wanneer mensen op Google Zoeken en Google Maps naar uw bedrijf of vergelijkbare bedrijven zoeken. Wij maken voor u een Google Mijn Bedrijf pagina zodat u eenvoudig uw bedrijfsprofiel kunt maken en updaten, en uw bedrijf van de beste kant laten zien om nieuwe klanten te trekken.

Zoekmachine optimalisatie

Seo, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd is een manier om de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website te vergroten in de organische zoekresultaten bij de verschillende zoekmachines. Organische zoekresultaten zijn de resultaten die gegenereerd worden op basis de informatie die op de website staat. Het gaat hierbij dus niet om de betaalde advertenties. In de praktijk kost het meer tijd om goede gestructureerde teksten te schrijven. Maar op langere termijn leveren deze meer op. Google wil in feite de meest relevante websites tonen. Continue speurt Google alle websites af en rangschikt ze op basis van de opbouw en inhoud van de website. Wij kunnen Google helpen bij het makkelijker rangschikken van de verschillende pagina’s. Dit noemen we zoekmachine optimalisatie of SEO.

Samenwerken?

Laat ons u terugbellen. | Of neem direct contact op via 06 - 25 23 77 45 of info@66marketing.nl