Web design

Uw nieuwe website, geheel naar wens ingericht.

We hebben talloze situaties met elkaar vergeleken en getest. Zodat wij weten wat het beste werkt. Soms is een kleine boost al het verschil tussen een falende webshop, en een winnende webshop. Wij maken gebruik van meerdere tactieken zoals Upsells, Cross-Sells, Social proof, Urgency en nog veel meer. Als u meer wilt weten kunt u geheel vrijblijvend een gesprek aanvragen. En dan nemen wij gewoon even contact met u op.

Uw website laten maken door 66Marketing betekent:

N

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Het actief optimaliseren van een website. Door o.a. content en techniek verhogen we het aantal bezoekers naar de website via de zoekmachines. Door het hele jaar actief met SEO bezig te zijn verhoogt u uw positie in de zoekresultaten bij een zoekopdracht naar relevante zoekwoorden.

N

Geef zelf uw website vorm met 'drag en drop' van DIVI

Het aanpassen van een website was nog nooit zo eenvoudig! Gewoon, door onze snippets eenvoudig naar de gewenste plaats op een pagina te slepen.

N

E-commerce

Laat uw website ombouwen naar een webshop. Met uw eigen webwinkel bereikt u ook de klant die geen tijd heeft om naar de winkel te komen en het gemak opzoekt van het internet. Een grote doelgroep die u nu waarschijnlijk nog links laat liggen. Vergroot uw bereik en omzet. Biedt uw producten nu ook online aan.

N

Responsive design

Het bezoeken van websites gebeurt al lang niet meer alleen op de computer. Smartphones en tablets worden steeds vaker gebruikt. Er bestaat een grote kans dat uw website meer op de telefoon wordt bekeken dan de computer. Blueframe zorgt dat uw website op alle schermen er even goed uitziet en toegankelijk is.

N

Eenvoudig zelf uw website aanpassen met WordPress

Met het gebruiksvriendelijke CMS systeem van WordPress kunt u zelf uw website onderhouden, pagina’s aanmaken en meer.

N

Creatief ontwerp

Met een sterk, mooi en creatief design valt u goed op. Met een sterk design blijft u herkenbaar. 

N

Onderhoudsvrij en veilig

Geen zorgen meer over updates! Wij zorgen dat uw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heeft u altijd de laatste functionaliteiten tot uw beschikking!

N

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Onze pakketten

Professionele en complete website

De norm van een doorsnee website zijn de laatste paar jaren enorm gestegen. Als een website niet responsive is of als de laadtijden te lang zijn geeft dat potentiële klanten genoeg reden om verder te kijken.

Naast een CMS en de andere benodigdheden voor een professionele website heeft 66Marketing een conversie specialist. Uw heeft pas wat aan een website als deze uw doelen worden behaald. Bij een commerciële website wilt u dat klanten een aankoop doen of hun gegevens achterlaten zodat u contact  kunt opnemen. Onze expert analyseert uw website en doelgroep en richt de website hierop in voor een maximaal rendement.

N

Responsive webdesign

N

Huisstijl basis voor uw webdesign

N

Inclusief SSL-certificaat

N

Conversiegerichte website

N

Geoptimaliseerd voor zoekmachine

N

Gebruiksvriendelijke CMS WordPress

Onze werkwijze

We bouwen de website met WordPress. Het populairste content management systeem waarmee u zelf wijzigingen kunt aanbrengen. We kunnen in principe alles maken.

We gebruiken het Divi ‘Drag & Drop systeem’. Dit maakt het voor u mogelijk om zonder verstand te hebben van code zelf een pagina vorm te geven zoals u dat wilt. om zelf iets aan te passen.

U levert een aantal websites aan die u mooi vindt. Hiermee kan onze designer aan de slag om een passend ontwerp te maken in uw huisstijl. De inhoud (teksten, foto’s) levert u bij ons aan, wij zorgen voor de rest. Beschikt u niet over foto’s? Geen probleem. Wij regelen tot 10 gratis hoge kwaliteit stockphotos voor uw website. Uw aangeleverde teksten herschrijven wij voor Google zodat deze SEO geoptimaliseerd zijn.

Samenwerken?

Laat ons u terugbellen. | Of neem direct contact op via 06 - 25 23 77 45 of info@66marketing.nl